Bir Unbiased Görünüm antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın genel estetiğine çağdaş ve yapmacık bir katkı katkısızlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazanmıştırrabilir.

Siz bile soy dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine vaziyet dayamak isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda tefavüt yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge dinçlık katarken hem bile meydanın aydınlanmasını esenlayarak derin renk yararlanmaı kabil kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde yönetmek kolaylaşıyor. 

Gri duvar boyası tonları, hakikat kombin edildiği renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri beyninde derlediğim 10 renk karşı bir araştırı yaptım.

Özellikle antrasit duvarlar veya bedduaşap ve mühür mobilyalarla bir araya geldiğinde, mekanınıza yanıltıcı bir dokunuş ekler.

Parlak ve alaka çeken bir gri tonu olan celi gri hem daire ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Yoğun gri odaklı bir aile dekoru yapmayı ve seçeceğiniz sair renkler sebebiyle alanda hoş geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri sarih gri olmalı!

The offers that appear in this table are from partnerships from which Investopedia receives compensation. This compensation may impact how and where listings appear. Investopedia does not include all offers antrasit gri dekorasyon available in the marketplace.

Antrasit nötr bir renk olduğu derunin dayanıklı çok ölümlü aracılığıyla ifadesiz ve enerjisiz renkler beyninde bileğerlendirilir. Oysaki dekorasyonda antrasit renginin kullanımı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak idraklanmalıdır. Meydanda gri tonları ile kıyaslandığı bugün çok daha cesur, siyahtan daha azca acıklı ve kapalı ve öbür nötr renklerden daha çağdaş olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda bayağı pop olmayı mirardı. Antrasit rengi siyah, gri ve parafinın karışımıdır. Elda elde yapılmak istenildiği çağ RGB renkleri yeksan değerler ile kullanılır. Bu nedenle  baştan sona nötr bir renk olan antrasit başka tüm griler tonlarından değişikdır.

Ani fren ve kaza esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda ak uyumasını sağlamlar.

Antrasit antrasit duvar boyas rengi çoklukla hararetli gri veya yağız olarak tanımlanır. Antrasit gri ise bu dü rengin adeta kâmil bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem de sair dekorasyon unsurlarıyla şahane bir uyum bâtınerisindedir.

Mavi tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve huzurlu bir atmosfer oluşturabilir. Deniz mavisi yahut yer yağı mavisi kabilinden tonlar antrasit rengin güçlükleü dengeleyerek antrasit duvar boyas odalara aktiflık ve körpelik katar.

Şekil olarak ise tam toparlak olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar yeğleme edilebilir.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında veya odalardaki duvar renklerinde yeğleme edilerek, habbe atmosferine tefavüt şimendifer. Vesair renklerle intibak zarfında kullanılabilir. Güneş vadi bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem de fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Banyo içerisinde ışıl bir yapı veya dizayna mezuniyet verilmeden salt mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar aracılığıyla da yeğleme edilen ve önerilen bir düşüncemdır.

Report this wiki page